Genevo One antiradar

Kód: GENEVO ONE
4 hodnocení
11 879 Kč 9 817 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
22.4.2024

Antiradar Genevo One je novinkou roku 2012 a je prvním přenosným modelem nové značky Genevo.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka Genevo One, oproti většině konkurenčních modelů, obsahuje GPS modul pro detekci úsekových měření, kamer na červenou, jinak nedetekovatelných stacionárních radarů a ostatních stacionárních hrozeb. Při skenování radarových pásem se pak vyznačuje minimem falešných poplachů a vynikající citlivostí, srovnatelnou s některými modely značky Beltronics, nicméně za podstatně nižší cenu. Při vývoji byl kladen enormní důraz zejména na novou funkci - hlášení GPS bodů a na optimalizaci pro detekce správné části Ka pásma, které je používáno k měření rychlosti v ČR. Následná ladění v reálném provozu ve specifických podmínkách ČR tak dala vzniknout antiradaru, který je na vynikající úrovni a v kombinaci radarové detekce s GPS modulem a nejpřesnější GPS databází na trhu je tak nejkomplexnějším přenosným antiradarem vůbec.

  • Komunikuje v českém jazyce
  • Výborná detekce 7/10
  • Minimum falešných poplachů 8/10
  • Přesná GPS databáze
  • Nejmenší detektor na trhu
  • Jednoduchá obsluha
  • Vertikální držák za příplatek

Detektor Genevo One je jedním z nejlepších přenosných detektorů a v poměru cena/výkon dokonce tím nejlepším na trhu. Vždy Vám zajistí dostatečnou časovou rezervu pro bezpečné a pohodlné zpomalení před kontaktem s policejním radarem či jiným stacionárním typem měření. Momentálně Vám můžeme nabídnout dva typy tohoto detektoru - první je pouze s databází ČR a SK (levnější varianta) a pro náročnější klienty nabízíme druhý typ s přesnou databází všech zemí sousedících s ČR + Itálie a Švýcarsko!

 

Rada před nákupem
  • Ověřte si, zda Vaše vozidlo není vybaveno determálním (atermálním, pokoveným, antireflexním) sklem. Tato skla účinně zabraňují proniknutí radarových paprsků k detektoru a ten je pak nepoužitelný.
  • Řešením je nákup pevné sady, například Beltronics 975 EURO, která má zabudované čidlo v přední masce automobilu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Antiradary
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: